Så här kommer det :)
Chokladfluff (lagom till ett lager i en tårta på 24 cm i diameter)
200 g choklad av ditt val
3 dl vispgrädde
Gör så här:
Dela Chokladen i mindre bitar.
Värm vispgrädden i en kastrull. (OBS! Får ej koka!)
Häll i chokladen och rör om tills de smält.
Häll chokladgrädden i en tätslutande burk och låt den stå kallt i minst 6 timmar (gärna över natten).
När chokladgrädden är helt kall vispas den upp till ett härligt fluff!
3 dl vispgrädde
Gör så här:
Dela Chokladen i mindre bitar.
Värm vispgrädden i en kastrull. (OBS! Får ej koka!)
Häll i chokladen och rör om tills de smält.
Häll chokladgrädden i en tätslutande burk och låt den stå kallt i minst 6 timmar (gärna över natten).
När chokladgrädden är helt kall vispas den upp till ett härligt fluff!
Ibland kan den bli hård och då kan man mickra den ca 15sek eller ha i lite obehandlad vispgrädde när man vispar.
Hoppas på många lyckade fluffer :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar